Talking Hippo
Spotify PodcastsPodcast

The Talking Hippo

This is The Talking Hippo: een Nederlandstalige podcast over alles wat met social media te maken heeft. Van insights tot handige tips & tricks, maar ook meer over het bedrijf achter deze leuke podcast: Social Hippo. Tune in en ontdek alles over social media (voor ondernemingen)
Talking Hippo - Episode 05
The Talking Hippo 5: Life as an intern at Social Hippo
03/08/2023 In deze aflevering gaan we dieper in op het leven als een stagiair bij Social Hippo. Special guests voor deze aflevering: Britt en Lean, 2 studenten die ons gedurende het hele academiejaar als stagiair hebben ondersteund. Wat hebben ze bijgeleerd, welke inzichten nemen ze mee naar een volgende job en welke tips hebben ze voor toekomstige stagiairs? Find out now!
22min. 53sec
Talking Hippo - Episode 04
The Talking Hippo 4: Het Social Hippo Maandoverzicht (januari - maart)
24/04/2023 Tijdens deze aflevering behandelen we al het beruchte of belangrijke nieuws van de afgelopen maanden dat zich afspeelde in de wereld van Social Media. Van Elon Musk tot overheden die Tiktok willen verbannen, en nog veel meer.
17min. 47sec
Talking Hippo - Episode 03
The Talking Hippo 3: Betaalde en Organische content, hoe zit dat nu juist?
05/04/2023 In deze podcast graven we wat dieper in op het verschil tussen organic en paid content, verklaren we waarom je best het ene ofwel het andere gebruikt en lichten we ook toe hoe ze elkaar kunnen versterken.
26min. 20sec
Talking Hippo - Episode 02
The Talking Hippo 2: Hoe je employer branding boosten met social media?
07/03/2023 Naast het beheren van social media voor bedrijven, geven we ook regelmatig workshops rond employer branding en hoe je als bedrijf social media hiervoor kan inzetten. Beluister deze aflevering en ontdek al onze tips & tricks om je bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor toekomstige werknemers!
23min. 22sec
Talking Hippo - Episode 01
The Talking Hippo 1: We are Social Hippo
07/02/2023 In de piloot aflevering van onze podcast zoomen we in op het bedrijf achter The Talking Hippo, namelijk Social Hippo. Wie zijn we, hoe vullen we onze dagen én hoe boosten we de online visibiliteit van ondernemingen met social media?
17min. 23sec